Kinderen  Er zijn 26 producten

Subcategorieën

 • Plaswekkers

  De beste oplossing tegen bedplassen - Zindelijkheidstraining 's nachts

  Elk kind verdient het om elke ochtend in een droog bedje wakker te worden. Het verhelpen van bedplassen en incontinentie zal de levenskwaliteit van het kind verbeteren. Op grond van een jarenlange ervaring bouwt Charco permanent verder aan een gamma producten, toestellen en behandelingstechnieken voor de aanpak van bedplassen.

  Méér dan 25.000 patiënten werden reeds op een vakkundige en doeltreffende manier geholpen in hun zoektocht naar een juiste therapie voor bed- en broekplassen. 15 % van de kinderen is op 5 jaar niet droog ‘s nachts. Vanaf die leeftijd wordt er in naleving van medische instructies gestart met een zo kindvriendelijk mogelijke niet-medicamenteuze behandeling en wordt de stap naar het droog-zijn gezet.

  Bedplassen afleren met een plaswekker

  De plaswekker voor de nacht heeft op dat gebied zeker bewezen efficiënt te zijn: tot 80% van de kinderen scoort door middel van een goede en gestructureerde plaswekkertraining.

 • Dagwekkers

  De dagwekkertjes worden gebruikt om kinderen overdag het signaal te geven dat ze naar het toilet moeten gaan

 • TENS neuromodulatie

  Neuromodulatie of ook wel TENS genoemd, is een behandeling die zonder bijwerkingen kan zorgen voor een meer stabiele blaas en een betere (grotere) vulling.

  Onze Tens-modules zijn bijzonder geschikt voor de therapie bij kinderen. Ze zijn gebruiks- en kindvriendelijk. Beschikbaar in analoge (draaiknopjes) of digitale (druktoetsen) variant.

 • Plashorloges

  Vindt uw kind het spelen veel leuker dan het plassen? Dat is logisch maar uitstellen om te plassen kan onaangename gevolgen hebben. Een plashorloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten drinken en plassen. Zo brengt u structuur in de dagindeling van uw kind.

 • Incontinentie...

  Ons incontinentie ondergoed werd speciaal ontwikkeld voor de opvang van licht urineverlies. Voor jongens zijn er de boxer shorts in diverse kleuren en prints. Omdat deze niet te onderscheiden zijn van normaal ondergoed hoeft uw zoon zich niet langer te schamen bij het uitkleden!

 • Incontinentie...

  Ons incontinentie ondergoed werd speciaal ontwikkeld voor de opvang van licht urineverlies. Voor meisjes zijn er de slips in diverse kleuren en de hipster met hartjes. Omdat deze niet te onderscheiden zijn van normaal ondergoed hoeft uw dochter zich niet langer te schamen bij het uitkleden!

 • Incontinentie pyjama's

  "Onbezorgd slapen bij bedplassen?"

  Nooit meer een nat bed met deze unieke absorberende pyjama!

 • Incontinentie zwemkleding

  Modieuze zwemkleding voor jongens en/of meisjes met incontinentieproblemen