De Beste Plaswekker/oplossing tegen bedplassen

Zindelijkheidstraining 's nachts

Elk kind wilt en verdient het om 's ochtends in een droog bedje wakker te worden. Het verhelpen van bedplassen en incontinentie zal de levenskwaliteit van het kind verbeteren. Op grond van een jarenlange ervaring bouwt Charco permanent verder aan een gamma producten, toestellen, behandelingen en begeleiding voor de aanpak van bedplassen (nachttraining) en broekplassen (dagtraining).

Ruime ervaring in zindelijkheidstraining van kinderen

Méér dan 25 000 kinderen werden reeds op een vakkundige en doeltreffende wijze geholpen in hun zoektocht naar een juiste therapie voor hun bedplassen. 15% van de kinderen is niet droog 's nachts op de leeftijd van 5 jaar. Vanaf die leeftijd wordt er in naleving van medische instructies gestart met een zo kindvriendelijk mogelijke, niet-medicamenteuze behandeling, en wordt de stap naar het droog worden gezet.

Bedplassen afleren met een plaswekker

De plaswekker voor de nacht heeft op dit gebied zeker bewezen efficiënt te zijn: tot 95% van de kinderen scoort door middel van een goede en gestructureerde plaswekkertraining. Doch niet enkel kinderen maar ook jong adolescenten en volwassenen kunnen baat vinden in de behandelingen en begeleiding die Charco aanbiedt.

Heeft u nog vragen over zindelijkheidstraining van uw kind?

Contacteer ons voor meer informatie!