TENS neuromodulatie  Er zijn 15 producten

TENS-neuromodulatie

TENS-neuromodulatie, of ook wel TENS genoemd, is een behandeling die zonder bijwerkingen kan zorgen voor een meer stabiele blaas en een betere, groterevulling. Onze TENS-modules zijn bijzonder geschikt voor de therapie bij kinderen. Ze zijn gebruiks- en kindvriendelijk. Beschikbaar in analoge of digitale variant, met respect...

Meer

TENS-neuromodulatie

TENS-neuromodulatie, of ook wel TENS genoemd, is een behandeling die zonder bijwerkingen kan zorgen voor een meer stabiele blaas en een betere, groterevulling. Onze TENS-modules zijn bijzonder geschikt voor de therapie bij kinderen. Ze zijn gebruiks- en kindvriendelijk. Beschikbaar in analoge of digitale variant, met respectievelijk draaiknopjes of druktoetsen. .

TENS-neuromodulatie als hulpmiddel bij bedplassen

Een ander belangrijk onderwerp is bedplassen bij een kind. Dit is een veelvoorkomend probleem en kan voor zowel het kind als de ouders erg frustrerend zijn. Het is belangrijk om te weten dat bedplassen vaak vanzelf overgaat, maar er zijn ook hulpmiddelen en behandelingen die kunnen helpen, zoals onder andere de plaswekkermethode. Deze methode maakt gebruik van een plaswekker die afgaat zodra het kind begint te plassen, waardoor het kind wakker wordt en naar het toilet kan gaan. Ook TENS-neuromodulatie kan een effectieve behandeling zijn voor bedplassen bij kinderen. Door het gebruik van milde elektrische impulsen kan de TENS-module helpen bij de regulatie van de blaasfunctie en een vermindering van bedplassen. Het is een niet-invasieve en pijnloze behandeling die zowel thuis als in een klinische setting kan worden gebruikt.

Schakel onze hulp in

Het is belangrijk om te weten dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat voor bedplassen. Wat voor het ene kind werkt, werkt mogelijk niet voor het andere. Daarom is het belangrijk om verschillende opties te overwegen en te kijken wat het beste werkt voor uw kind. Als u geïnteresseerd bent om TENS-neuromodulatie voor uw kind te proberen, neem dan contact met ons op om een bestelling te plaatsen of voor meer informatie over deze behandeling.