Hulp bij plasproblemen

Plasproblemen, zoals enuresis nocturna (nachtelijk bedplassen), kunnen erg stressvol zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Het is daarom cruciaal om een doordachte aanpak te hanteren voor een succesvolle behandeling. Gelukkig zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar die u kunnen helpen bij het bedplassen afleren.

Onze handige hulpmiddelen

De snelste manier om bedplassen te benaderen is door het gebruik van de beste plaswekkers, die u bij ons kunt kopen of huren. Onze persoonlijk begeleide plaswekkertraining maakt het verschil! Bedplassen kan een gevoelig onderwerp zijn bij kinderen, maar het is belangrijk om te onthouden dat het een veelvoorkomend probleem is en dat er hulp beschikbaar is. Met de juiste hulpmiddelen en begeleiding kan bedplassen succesvol worden aangepakt.

Een breed aanbod

Reeds meer dan 25 jaar staat Charco garant voor het beste materiaal, hulpmiddelen én advies bij de niet-medicamenteuze behandeling van incontinentie bij kinderen en volwassenen. Wij bieden u een ruim en kwalitatief assortiment aan hulpmiddelen voor het afleren van bedplassen. Aanvullend bieden wij een ruim gamma incontinentiekleding voor kinderen & volwassenen:

  • Incontinentie-ondergoed voor licht urineverlies
  • Incontinentie-pyjama's die een volledige plasbeurt opvangen
  • Incontinentie-zwemkleding

Vraag ons om hulp

Wilt u graag meer informatie over onze aanpak en verschillende producten? Onze deskundigen staan klaar om u te helpen met al uw vragen over bedplassen bij kinderen, algemene plasproblemen en de bijbehorende hulpmiddelen. Lees ook even onze infopagina's of bel/mail ons! De kans is groot dat u bij de veelgestelde vragen al een antwoord op uw vraag vindt, maar moest dat niet het geval zijn, staan wij steeds klaar voor u. Samen kunnen we werken aan een droge en comfortabele nachtrust voor uw kind.

(+32) 9 220 68 94

25 jaar ervaring

Betrouw op onze expertise!

Professionele begeleiding

Verhoog de slaagkansen van de plaswekkertraining door middel van onze adviezen en begeleiding

Erkend door artsen, kinesisten en mutualiteiten

Wij zijn een erkend partner in de medische wereld