Plaswekkermethode  Er zijn 6 producten

 • ✔ Persoonlijke begeleiding
 • ✔ Kwalitatief assortiment
 • ✔ Erkend in de medische wereld

De plaswekkermethode of plaswekkertraining is een effectieve manier om kinderen te helpen bij het afleren van bedplassen. Deze methode maakt gebruik van een wekker die een alarm laat afgaan zodra hij vocht detecteert. Het kind draagt speciaal ondergo...

Meer
 • ✔ Persoonlijke begeleiding
 • ✔ Kwalitatief assortiment
 • ✔ Erkend in de medische wereld

De plaswekkermethode of plaswekkertraining is een effectieve manier om kinderen te helpen bij het afleren van bedplassen. Deze methode maakt gebruik van een wekker die een alarm laat afgaan zodra hij vocht detecteert. Het kind draagt speciaal ondergoed met sensoren die verbonden zijn met de wekker. Wanneer het kind begint te plassen gaat het alarm af, waardoor hij of zij wakker wordt en naar het toilet kan gaan. Dit is een vorm van plaswekkertraining, waarbij het kind leert om wakker te worden wanneer het de aandrang voelt om te plassen.

Heeft u interesse of vragen?

Voordelen van de plaswekkermethode

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van de plaswekkermethode of plaswekkertraining. Allereerst helpt deze methode om bedplassen bij een kind af te leren. Door regelmatig gebruik van de plaswekker leert het kind de signalen van de blaas te herkennen en wordt het wakker voordat het in bed plast. Na verloop van tijd zal uw kind deze signalen ook herkennen zonder hulp van een plaswekker. Daarnaast is het mogelijk om een plaswekker te huren, zodat u niet meteen hoeft te investeren in een apparaat. Het gebruik van plasbroekjes voor een kind kan ook nuttig zijn als aanvullende bescherming, maar het is belangrijk om te weten dat deze geen vervanging zijn voor de plaswekkertraining. Tot slot kan TENS-neuromodulatie ook worden overwogen als aanvullende behandeling. Dit is een behandeling waarbij milde elektrische impulsen worden gebruikt om de zenuwen die de blaas controleren te stimuleren.

Contacteer ons voor meer informatie

Als u meer wilt weten over de plaswekkermethode, plaswekkertraining of andere gerelateerde onderwerpen, kunt u bij Charco terecht met al uw vragen. Wij zijn gespecialiseerd in het mensen helpen met plasproblemen en incontinentie. Naast plaswekkers bieden we ook andere producten aan die kunnen helpen bij de aanpak van deze problemen. We begrijpen dat elke situatie uniek is en we staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw situatie. Neem contact met ons op voor meer informatie over de plaswekkermethode of om een bestelling te plaatsen.

 • Huurformule 8 weken, inclusief: huren plaswekker + trilmotor met 1 educatief spookboekje , aankoop van 2 sensorbroekjes (nieuw), 2 wekkerkalenders met beloningsstickers en -kaartjes en professionele begeleiding per mail. Een volledige plaswekkertraining op maat. Gratis verzending. Normale totaalprijs = 156,95 euro, promotieprijs = 132 euro (sensorbroekjes volwassenen: +2,5€ / stuk)
 • Huurformule 8 weken, inclusief: huren plaswekker, met 1 educatief spookboekje , aankoop van 2 sensorbroekjes (nieuw), 2 wekkerkalenders met beloningsstickers en -kaartjes en professionele begeleiding per mail. Een volledige plaswekkertraining op maat. Gratis verzending. Normale totaalprijs = 140,95 euro, promotieprijs = 116 euro (sensorbroekjes volwassenen: +2,5€ / stuk)
 • Huurformule 4 weken, inclusief: huur van de plaswekker, met 1 spookboekje, aankoop van 2 sensorbroekjes (nieuw), 2 wekkerkalenders met beloningsstickers en -kaartjes en professionele begeleiding per mail.  Een plaswekkertraining op maat. Normale prijs = 100.95 euro, promotie = 78 euro De waarborg van € 35,- zit in verzendingskost en wordt terugbetaald/verrekend bij teruggave van de wekker.
 • Aankoopformule met begeleiding De nieuwste plaswekker met stoorvrije batterijloze zender. Mogelijkheid tot 10 alarmen, geluid gemakkelijk te regelen. Volledig set incl. nachtwekker met zender, 2 sensorbroekjes, 1 spookboekje, 2 wekkerkalenders en professionele begeleiding per mail. De plaswekkertraining op maat. Optioneel: trilmotor voor diepe slapers of kinderen met auditieve problemen
 • Aankoopformule met begeleidingDe nieuwste plaswekker met stoorvrije batterijloze zender. Mogelijkheid tot 10 alarmen, geluid gemakkelijk te regelen. Koopformule inclusief nachtwekker met zender, 3 sensorbroekjes, 1 spookboekje, 2 wekkerkalenders en professionele begeleiding per mail.  De plaswekkertraining op maat. Optioneel mogelijkheid ook een draadloze trilmotor aan te sluiten.
 • Aankoopformule met begeleiding De nieuwste plaswekker met stoorvrije batterijloze zender. Mogelijkheid tot 10 alarmen, geluid gemakkelijk te regelen. Koopformule incl. nachtwekker met zender, set van 2 sensorbroekjes, 1 spookboekje, 2 wekkerkalenders en professionele begeleiding per mail.  De plaswekkertraining op maat. Met trilmotor voor diepe slapers of kinderen met auditieve problemen