Plashorloges  Er zijn 21 producten

Plashorloge

Vindt uw kind het veel leuker om te spelen dan te plassen? Dat is logisch, maar uitstellen om te plassen kan onaangename gevolgen hebben. Een plashorloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten drinken en plassen. Zo brengt u structuur in de dagindeling van uw kind. Daarnaast is het horloge ook ontworpen om kinde...

Meer

Plashorloge

Vindt uw kind het veel leuker om te spelen dan te plassen? Dat is logisch, maar uitstellen om te plassen kan onaangename gevolgen hebben. Een plashorloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten drinken en plassen. Zo brengt u structuur in de dagindeling van uw kind. Daarnaast is het horloge ook ontworpen om kinderen en volwassenen te helpen om te gaan met plasproblemen, zoals bedplassen of incontinentie. Het horloge kan op verschillende tijden worden ingesteld om te trillen of een geluidssignaal af te geven, als herinnering om naar het toilet te gaan. Dit kan helpen om een regelmatig plaspatroon te creëren en kan uiteindelijk bijdragen aan een vermindering of volledig stoppen van bedplassen.

Voordelen van een plashorloge

Een van de grootste voordelen van een plashorloge gebruiken is dat het kan helpen bij de aanpak van enuresis nocturna, ook wel nachtelijk bedplassen genoemd. Door regelmatige herinneringen om naar het toilet te gaan, kan het plashorloge helpen om een gezond plaspatroon te creëren. Naast het plashorloge, kan ook gebruik worden gemaakt van een plaswekker; een apparaat dat een signaal afgeeft zodra er vocht wordt gedetecteerd. Absorberend ondergoed helpt dan weer om vocht op te vangen, mocht er toch een ongelukje gebeuren. Alle deze hulpmiddelen kunnen samen een effectief hulpmiddel zijn bij de aanpak van bedplassen.

Meer informatie vragen

Voor meer informatie over het plashorloge of andere hulpmiddelen bij plasproblemen, kunt u rekenen op Charco. Wij hebben jarenlange ervaring in het helpen van zowel kinderen als volwassenen bij de aanpak van plasproblemen en bieden een breed scala aan producten die een oplossing bieden. Neem vandaag nog contact met ons op om een bestelling te plaatsen of voor meer informatie over onze producten en hoe deze u kunnen helpen.