Plashorloges  Er zijn 15 producten

Vindt uw kind het spelen veel leuker dan het plassen? Dat is logisch maar uitstellen om te plassen kan onaangename gevolgen hebben. Een plashorloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten drinken en plassen. Zo brengt u structuur in de dagindeling van uw kind.

 • Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in zwart met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • 59,50€ 69,50€

  Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in roze met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in blauw met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in lila met bloempjes met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in oranje met zwart polsbandje, met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • 59,50€ 69,50€

  Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Volledig wit model met silicone polsbandje, met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • Dit digitale plashorloge is tegelijk hip en nuttig om regelmaat te brengen in het dagritme van uw kind. Het silicone polsbandje is geschikt voor een pols vanaf 14 cm (ongeveer 8 jaar)  en kan eenvoudig omgewisseld worden naar een andere kleur. Model in effen zwart, met mogelijkheid tot 7 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).
 • Dit digitale plashorloge is tegelijk hip en nuttig om regelmaat te brengen in het dagritme van uw kind. Het silicone polsbandje is geschikt voor een pols vanaf 14 cm (ongeveer 8 jaar)  en kan eenvoudig omgewisseld worden naar een andere kleur. Model in effen zwart, met mogelijkheid tot 7 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).
 • Dit digitale plashorloge is tegelijk hip en nuttig om regelmaat te brengen in het dagritme van uw kind. Het silicone polsbandje is geschikt voor een pols vanaf 14 cm (ongeveer 8 jaar)  en kan eenvoudig omgewisseld worden naar een andere kleur. Model in effen blauw, met mogelijkheid tot 7 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).
 • Dit digitale plashorloge is tegelijk hip en nuttig om regelmaat te brengen in het dagritme van uw kind. Het silicone polsbandje is geschikt voor een pols vanaf 14 cm (ongeveer 8 jaar)  en kan eenvoudig omgewisseld worden naar een andere kleur. Model in effen rood, met mogelijkheid tot 7 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).
 • Dit digitale plashorloge is tegelijk hip en nuttig om regelmaat te brengen in het dagritme van uw kind. Het silicone polsbandje is geschikt voor een pols vanaf 14 cm (ongeveer 8 jaar)  en kan eenvoudig omgewisseld worden naar een andere kleur. Model in effen groen met mogelijkheid tot 7 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).
 • Dit digitale plashorloge is tegelijk hip en nuttig om regelmaat te brengen in het dagritme van uw kind. Het silicone polsbandje is geschikt voor een pols vanaf 14 cm (ongeveer 8 jaar)  en kan eenvoudig omgewisseld worden naar een andere kleur. Model in effen grijs, met mogelijkheid tot 7 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).
 • Het polsbandje van onze digitale polshorloges kan je eenvoudig omwisselen, zo kan je het horloge steeds aanpassen naar je eigen zin.
 • Educatief kinderboekje over de werking van de blaas en de niertjes
 • Model beschikbaar in 5 kleuren, met mogelijkheid tot 15 trilalarmen per dag (geen geluidsalarm). Werkt zonder batterij (opladen via USB-kabel).