Bedplassen afleren  Er zijn 6 producten

 • ✔ Persoonlijke begeleiding
 • ✔ Kwalitatief assortiment
 • ✔ Erkend in de medische wereld

Bedplassen afleren is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een kind. Het is volkomen normaal dat kinderen in de eerste jaren van hun leven in bed plassen. Dit komt omdat de blaascontrole nog niet volledig is ontwikkeld. Echter, naarmate ki...

Meer
 • ✔ Persoonlijke begeleiding
 • ✔ Kwalitatief assortiment
 • ✔ Erkend in de medische wereld

Bedplassen afleren is een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een kind. Het is volkomen normaal dat kinderen in de eerste jaren van hun leven in bed plassen. Dit komt omdat de blaascontrole nog niet volledig is ontwikkeld. Echter, naarmate kinderen ouder worden, krijgen de meesten controle over hun blaas. Voor sommige kinderen kan het echter een uitdaging zijn om deze controle te krijgen, wat kan leiden tot of nachtelijk bedplassen.

Heeft u interesse of vragen?

Waarom bedplassen afleren belangrijk is

Het is belangrijk om bedplassen bij een kind aan te pakken, omdat het negatieve gevolgen kan hebben voor hun zelfvertrouwen en sociale interacties. Een van de manieren om dit aan te pakken is door het gebruik van absorberend ondergoed, wat kan helpen om het kind droog te houden en het zelfvertrouwen te vergroten. Een andere methode die kan helpen bij het afleren van bedplassen is TENS-neuromodulatie. Dit is een behandeling waarbij milde elektrische impulsen worden gebruikt om de zenuwen die de blaas controleren te stimuleren. Dit kan helpen om de spieren in de blaas sterker te maken en de controle over de blaas te verbeteren. Beide methoden kunnen effectief zijn bij de behandeling van enuresis nocturna, maar het is belangrijk om de juiste aanpak voor uw kind te kiezen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Als u meer informatie wilt over bedplassen afleren, neem dan gerust contact met ons op. Charco is een bedrijf dat gespecialiseerd is in producten voor plasproblemen en incontinentie. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder plaswekkers om te huren. U kunt een bestelling plaatsen via onze website of contact opnemen voor meer informatie en advies op maat. Wij zijn hier om u en uw kind te helpen bij het afleren of overwinnen van bedplassen en het herwinnen van zelfvertrouwen.

 • Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in zwart met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • 64,95€ 69,95€

  Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in roze met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • Dit mooie horloge is een handig hulpmiddel om uw kind overdag tijdig te laten plassen. Wanneer u er zelf niet bij bent - bvb. op school - krijgt uw kind op regelmatige en door u bepaalde tijdstippen een signaal om te drinken en/of plassen. Model in blauw met mogelijkheid tot 12 alarmen per dag.
 • Huurformule 8 weken, inclusief: huren plaswekker, met 1 educatief spookboekje , aankoop van 2 sensorbroekjes (nieuw), 2 wekkerkalenders met beloningsstickers en -kaartjes en professionele begeleiding per mail. Een volledige plaswekkertraining op maat. Gratis verzending. Normale totaalprijs = 140,95 euro, promotieprijs = 116 euro (sensorbroekjes volwassenen: +2,5€ / stuk)
 • De nieuwste plaswekker met stoorvrije batterijloze zender. Mogelijkheid tot 10 alarmen, geluid gemakkelijk te regelen. Koopformule inclusief nachtwekker met zender, 1 spookboekje, 2 wekkerkalenders en professionele begeleiding per mail. Optioneel mogelijkheid ook een draadloze trilmotor aan te sluiten.
 • Aankoopformule met begeleiding De nieuwste plaswekker met stoorvrije batterijloze zender. Mogelijkheid tot 10 alarmen, geluid gemakkelijk te regelen. Koopformule incl. nachtwekker met zender, set van 2 sensorbroekjes, 1 spookboekje, 2 wekkerkalenders en professionele begeleiding per mail.  De plaswekkertraining op maat. Met trilmotor voor diepe slapers of kinderen met auditieve problemen