80,00€ incl. btw

6,23€ per week / semaine

Onze huurformule (8 weken) bestaat uit €45 HUUR en €35 WAARBORG (die u na controle teruggestort krijgt).
Deze formule is ideaal om uit te testen of de TENS-behandeling effectief aanslaat OF voor een korte behandeling van bvb. 3 maanden. Automatische verlenging huur na 8 weken, aan 4 € / week.

INCLUSIEF GRATIS STARTSET (zakje electrodes, snoertje en batterij) + GRATIS VERZENDING 

Meer details

Minimale afname van het product is 26

  • Huren
  • Waarborg TENS
Delen

WAT IS TENS?

Meer weten omtrent de TENS-behandeling? Lees onze pagina "neuromodulatie"

CHARCO heeft inmiddels meer dan 1000 patiënten geholpen met de opstart en behandeling via TENS. Dit gebeurt steeds via doorverwijs door en in samenspraak met een arts-specialist na aangepaste diagnose.

TENS HUREN

Deze set met (naargelang beschikbaarheid) analoge of digitale Tens-module wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Het toestel wordt door ons op voorhand ingesteld op de instellingen in functie van de behandelende arts (naam te vermelden bij de bestelling). 

De totaalprijs die u betaalt omvat (alle prijzen zijn BTW inbegrepen):

  • de huur voor 8 weken, automatisch verlengd aan 4 € / week tot teruggave toestel
  • de set toebehoren: 1 batterij, 1 snoertje en 1 zakje electrodes (2 setjes van 2, goed voor een 6 tot 8 weken)
  • verzending per bpost

TENS KOPEN

Bij een tijdelijk gebruik is het meestal voordeliger te huren. Voor behandelingen van lange duur kunt u kiezen om een analoog of digitaal toestel aan te kopen volgens uw voorkeur en / of budget.

Elektrodes of andere toebehoren kunnen steeds afzonderlijk bijbesteld worden via onze webshop. Voor de behandeling wordt bij elke modulatie gebruik gemaakt van 2 elektrodes, voor een optimale werking dient u deze gemiddeld om de 3 weken te vervangen.

De opstart en uitleg van de Tens-module dient steeds te gebeuren door iemand die hiervoor professioneel onderlegd en erkend is. Vraag hierover vrijblijvende inlichtingen 09 220 68 94 of info@charco.be

Bekijk ook deze producten