Plaswekkers  Er zijn 23 producten

De beste oplossing tegen bedplassen - Zindelijkheidstraining 's nachts

Elk kind verdient het om elke ochtend in een droog bedje wakker te worden. Het verhelpen van bedplassen en incontinentie zal de levenskwaliteit van het kind verbeteren. Op grond van een jarenlange ervaring bouwt Charco permanent verder aan een gamma producten, toestellen en ...

Meer

De beste oplossing tegen bedplassen - Zindelijkheidstraining 's nachts

Elk kind verdient het om elke ochtend in een droog bedje wakker te worden. Het verhelpen van bedplassen en incontinentie zal de levenskwaliteit van het kind verbeteren. Op grond van een jarenlange ervaring bouwt Charco permanent verder aan een gamma producten, toestellen en behandelingstechnieken voor de aanpak van bedplassen.

Méér dan 25.000 patiënten werden reeds op een vakkundige en doeltreffende manier geholpen in hun zoektocht naar een juiste therapie voor bed- en broekplassen. 15 % van de kinderen is op 5 jaar niet droog ‘s nachts. Vanaf die leeftijd wordt er in naleving van medische instructies gestart met een zo kindvriendelijk mogelijke niet-medicamenteuze behandeling en wordt de stap naar het droog-zijn gezet.

Bedplassen afleren met een plaswekker

De plaswekker voor de nacht heeft op dat gebied zeker bewezen efficiënt te zijn: tot 80% van de kinderen scoort door middel van een goede en gestructureerde plaswekkertraining.