Plaswekkers  Er zijn 26 producten

De beste oplossing tegen bedplassen - Zindelijkheidstraining ’s nachts met een plaswekker

Een plaswekker kopen is een effectief hulpmiddel dat uw kind helpt om 's nachts droog te blijven. Elk kind verdient het om elke ochtend in een droog bedje wakker te worden. Bedplassen en incontinentie verhelpen zal de levenskwaliteit van het kind verbetere...

Meer

De beste oplossing tegen bedplassen - Zindelijkheidstraining ’s nachts met een plaswekker

Een plaswekker kopen is een effectief hulpmiddel dat uw kind helpt om 's nachts droog te blijven. Elk kind verdient het om elke ochtend in een droog bedje wakker te worden. Bedplassen en incontinentie verhelpen zal de levenskwaliteit van het kind verbeteren. Op grond van een jarenlange ervaring bouwt Charco permanent verder aan een gamma producten, toestellen en behandelingstechnieken voor de aanpak van bedplassen..

Bedplassen afleren met een plaswekker

De plaswekker voor ‘s nachts heeft zeker bewezen efficiënt te zijn: tot 80% van de kinderen stopt met bedplassen door middel van een goede en gestructureerde plaswekkertraining. Het is belangrijk om te weten dat een plaswekker kopen een investering is in de toekomst van uw kind. Een urinealarm is een ander soort plaswekker die ook effectief kan zijn bij het aanpakken van bedplassen. Bij het gebruik van een urinealarm wordt een sensor in het ondergoed van het kind geplaatst die afgaat bij het detecteren van vocht. Het kind wordt dan gewekt door een alarm, waardoor het leert om wakker te worden wanneer het moet plassen.

Uw kind is niet alleen

Méér dan 25.000 patiënten werden reeds op een vakkundige en doeltreffende manier geholpen in hun zoektocht naar een juiste therapie voor bedplassen of enuresis nocturna. 15% van de kinderen is op vijf jaar niet droog ‘s nachts. Vanaf die leeftijd wordt er in naleving van medische instructies gestart met een zo kindvriendelijk mogelijke niet-medicamenteuze behandeling en wordt de stap naar het droog-zijn gezet. Een plaswekker huren in plaats van er een te kopen kan een goede optie zijn om te ontdekken of deze methode werkt voor uw kind. De plaswekkermethode is een bewezen techniek die helpt bij het afleren van bedplassen. Een ander hulpmiddel dat kan helpen bij bedplassen afleren is een plashorloge, dat even handig is als een urinealarm en op een gelijkaardige wijze werkt.

Neem de stap naar droge nachten

Bedplassen kan een stressvolle en frustrerende ervaring zijn voor zowel kinderen als hun ouders. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die u kunt kopen, zoals de plaswekker en het urinealarm, die kunnen helpen om bedplassen bij uw kind af te leren. Wacht niet langer en neem de stap naar droge nachten voor uw kind met onze hulp. Plaats vandaag nog een bestelling voor een plaswekker of een urinealarm en start met de training. Neem contact met ons op als u nog bijkomende vragen heeft. Samen kunnen we werken aan een droge en zelfverzekerde toekomst voor uw kind door een plaswekker te kopen.