TENS Roovjoy - voordeelpakket Bekijk groter

59,95€ incl. btw

79,95€ incl. btw

-20,00€

TENS en Massage apparaat voor pijnbehandeling. Zeer eenvoudig te bedienen digitaal TENS-apparaat.

Met 28 voorgeprogrammeerde TENS-programma’s + 3 voorgeprogrammeerde Massage-programma’s.

TENS R-T1 wordt toegepast voor:

  • Acute / tijdelijke pijnen
  • Chronische pijnen

  • Spierpijnen

Meer details

  • Kopen
Delen

R-T1 TENS wordt toegepast voor:

  •          Acute / tijdelijke pijnen
  •          Chronische pijnen
  •          Spierpijnen

PIJN

Pijn kan diverse oorzaken hebben en zich op diverse manieren manifesteren. De wijze, waarop wij pijn ervaren is per individu verschillend. Zelfs al lijkt de pijn die u hebt sterk op de pijn van een ander, kan niet zomaar gesteld worden, dat de oorzaak van de pijn dezelfde is. Pijn heeft een functie. Het waarschuwt ons voor een bedreiging, die schadelijk kan zijn. Het is daarom aan te raden eerst de oorzaak van de pijn vast te (laten) stellen!

TENS

TENS is de afkorting van transcutane elektrische neuro (zenuw) stimulatie. TENS is een veilige en gemakkelijk uit te voeren behandelvorm, die geen nadelige bijwerkingen kent. Via elektroden op de huid worden elektrische

pulsjes doorgegeven aan zenuwen, die het signaal verder geleiden. Afhankelijk van de prikkelkarakteristieken, zoals bijvoorbeeld pulsvorm, frequentie, pulstijd, modulatie e.d., kan TENS op meerdere wijzen werkzaam zijn. Bovendien kan de juiste instelling per individu verschillen. Daarom biedt TENS keuze uit verschillende programma’s, zodat het voor u optimale resultaat kan worden bereikt.

Het overzicht met mogelijke elektrodeplaatsingen/instellingen voor veel voorkomende pijnklachten is bedoeld als algemene aanbeveling.

Bij het begin van de behandeling van chronische pijn kan het voorkomen, dat de pijnklachten enigszins toenemen en dat de pijndempende werking eerst na drie of vier weken optreedt.

TENS-apparatuur (Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie) wordt gebruikt voor symptomatische verlichting en beheersing van chronische en hardnekkige pijn en als ondersteunende behandeling bij postchirurgische en posttraumatische, acute pijnproblemen.

Voor TENS wordt in de regel aanbevolen te kiezen voor 1 of 2 behandelingen van ca. 30 minuten per dag. Indien de stimulatie niet het gewenste effect geeft, uw arts/therapeut consulteren.

Bekijk ook deze producten