Enuresis nocturna   Er zijn 9 producten

  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Kwalitatief assortiment
  • ✔ Erkend in de medische wereld

Enuresis nocturna, ook wel bekend als bedplassen, is een veelvoorkomend probleem bij kinderen en kan soms zelfs voorkomen bij volwassenen. Het wordt gedefinieerd als het onvrijwillig verlies van urine tijdens de nacht. Hoewel de meeste kinderen rond ...

Meer
  • ✔ Persoonlijke begeleiding
  • ✔ Kwalitatief assortiment
  • ✔ Erkend in de medische wereld

Enuresis nocturna, ook wel bekend als bedplassen, is een veelvoorkomend probleem bij kinderen en kan soms zelfs voorkomen bij volwassenen. Het wordt gedefinieerd als het onvrijwillig verlies van urine tijdens de nacht. Hoewel de meeste kinderen rond de leeftijd van vijf of zes jaar 's nachts droog blijven, zijn er nog steeds velen die worstelen met enuresis nocturna. Dit kan erg belastend zijn voor zowel het kind als de ouders, en het kan bovendien het zelfvertrouwen van het kind beïnvloeden.

Heeft u interesse of vragen?

Oplossingen voor enuresis nocturna

Gelukkig zijn er verschillende manieren om enuresis nocturna aan te pakken en uiteindelijk te overwinnen. Een van de meest effectieve manieren is het afleren van bedplassen door middel van plaswekkertraining. Bij plaswekkertraining wordt een speciaal apparaat gebruikt dat een alarm afgeeft zodra het vocht detecteert. Dit leert het kind wakker te worden en naar het toilet te gaan zodra het de drang voelt om te plassen. Een andere methode is het kind aanmoedigen om regelmatig naar het toilet te gaan voor het slapen gaan. Dit kan helpen om de blaas leeg te maken en het vermindert de kans op bedplassen bij uw kind terwijl hij of zij slaapt.

Plaats nu uw bestelling

Enuresis nocturna overwinnen is een belangrijke stap naar zelfvertrouwen en onafhankelijkheid voor uw kind. Een plaswekker kan een zeer effectief hulpmiddel zijn in dit proces. Charco is een bedrijf dat zich specialiseert in producten die helpen bij plasproblemen en incontinentie. Wij bieden een breed scala aan producten, waaronder wekkers van hoge kwaliteit en speciaal ondergoed. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u het contactformulier op onze website invullen. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste product voor uw situatie.