17,95€ incl. btw

Mooie slip voor meisjes, klassiek model met biesje en strikje. Door de geheime absorptielaag zal niemand zien dat dit veel meer is dan alleen maar mooi ondergoed.

 Lees meer ...

Meer details

  • Slip
Delen

Deze modieuze slip voor meisjes is beschikbaar in 3 uitvoeringen: blauw met roze, wit met roze of roze met wit.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen bedraagt gemiddeld 75ml, gemeten over 4 uur. De slip is hierdoor uitermate geschikt voor de opvang van licht urineverlies of lichte ontlasting.

Materiaal

De slip bestaat voor 95% uit katoen en 5% uit elastaan.

De vier lagen in het ingewerkte inlegkruis absorberen de vloeistof probleemloos. Hierdoor blijft de huid droog, terwijl het waterdichte laagje lekkages voorkomt. Zo vermijdt u onaangename geurtjes of zichtbare vlekken en dat zal uw kind net dat beetje extra zekerheid geven waaraan het nood heeft.

Deze onderbroekjes zijn van een hoogwaardige kwaliteit met een perfecte pasvorm en kunnen gewoon in de wasmachine en veelvuldig worden gewassen!

Toepassing

Deze slip is geschikt voor het opvangen van druppeltjes en scheutjes, dus niet voor het opvangen van de lediging van een volle blaas in één keer. Daarmee leent dit product zich voor problemen met stress-incontinentie of voor het begeleiden van uw kind bij het zindelijk worden.

Bekijk ook deze producten