54,95€ incl. btw

59,90€ incl. btw

-4,95€

Modieuze boxershort voor heren. Betrouwbare en onopvallende boxer voor de opvang van licht urinair en/of faecaal verlies. Verkocht in set van 2 stuks

 Lees meer ...

Meer details

Delen

Deze boxershort voor heren is beschikbaar in 3 uitvoeringen: blauw, grijs of streepjesmotief.

Absorptievermogen

Het absorptievermogen bedraagt gemiddeld 125ml, gemeten over 4 uur. De boxer is hierdoor zeer geschikt voor de opvang van licht urineverlies of lichte ontlasting.

Materiaal

De boxer bestaat voor 95% uit katoen en 5% uit elastaan.

De vier lagen in het ingewerkte inlegkruis absorberen de vloeistof probleemloos. Hierdoor blijft de huid droog, terwijl het waterdichte laagje lekkages voorkomt. Zo vermijdt u onaangename geurtjes of zichtbare vlekken in de bovenkledij.

Deze boxershorts zijn van een hoogwaardige kwaliteit met een perfecte pasvorm en kunnen gewoon in de wasmachine en veelvuldig worden gewassen!

Toepassing

Deze boxer is geschikt voor het opvangen van druppeltjes en scheutjes, dus niet voor de lediging van een volle blaasinhoud in één keer. Hierdoor is dit product specifiek bestemd voor verschillende vormen van incontinentie, bv door stress of post-operatief (o.a. prostatectomie). Het kan in deze gevallen ook 's nachts als bescherming gedragen worden.

Bekijk ook deze producten