80,00€ incl. btw

4,38€ per week / semaine

Deze formule omvat 13 weken huur, de gemiddelde duur van een TENS-behandeling. De huur en startset zijn inbegrepen in de prijs. De zachte puls van dit toestel garandeert een uiterst kindvriendelijke behandeling.

Na 13 weken kunt u de huur verlengen aan 5 euro per begonnen week.

GRATIS VERZENDING

Meer details

Minimale afname van het product is 26

  • Huren
Delen

TENS HUREN

Deze set met digitale Tens-module wordt volledig gebruiksklaar geleverd. Het toestel wordt door ons op voorhand ingesteld op de instellingen in functie van de behandelende arts (naam te vermelden bij de bestelling). Bij het gehuurde toestel koopt u een set toebehoren welke u nodig heeft voor het gebruik, aangezien deze niet voor hergebruik geschikt zijn, worden deze niet verhuurd.

De totaalprijs die u betaalt omvat (alle prijzen zijn BTW inbegrepen):

  • de huur voor 13 weken
  • de set toebehoren: 1 batterij, 1 snoertje en 1 zakje electrodes (1 setje van 4)
  • verzending per bpost

TENS KOPEN

Bij een tijdelijk gebruik is het meestal voordeliger te huren. Voor behandelingen van lange duur kunt u best overwegen een toestel te kopen.

De Tens-module kan automatisch verder gehuurd worden aan de huurprijs volgens de door u gekozen huurperiode, tot op het moment van de inlevering ervan. Elektrodes of andere toebehoren kunnen steeds afzonderlijk bijbesteld worden via onze webshop. Voor de behandeling wordt bij elke modulatie gebruik gemaakt van 2 elektrodes, voor een optimale werking dient u deze gemiddeld om de 3 weken te vervangen.

De opstart en uitleg van de Tens-module dient steeds te gebeuren door iemand die hiervoor professioneel onderlegd en erkend is. Vraag hierover vrijblijvende inlichtingen 09 220 68 94 of info@charco.be

WAT IS TENS?

Meer weten omtrent de TENS-behandeling? Lees onze pagina "neuromodulatie"

CHARCO heeft inmiddels meer dan 1000 patiënten geholpen met de opstart en behandeling via TENS. Dit gebeurt steeds via doorverwijs door en in samenspraak met een arts-specialist na aangepaste diagnose.

Bekijk ook deze producten